Teambuilding aktiviteter | Få ideer til firmaarrangement her →
Bestil tid MENU

FirmaetSynger®

Bestil tid
En indspilning i særklasse!

Tag kollegerne i hånden, inviter dem i lydstudiet og kast jer ud i halvanden times skønsang (!) med fokus på socialt samvær, gode grin og genhør med dejlige sange!

Vælg nogle sange, hvor alle kan være med! Gå på opdagelse i vores rige sangkartotek. Hvis I ønsker længere tid i studiet, sange, der ikke er på listen, eller måske starte lydstudiebesøget med en 'guest star' som f.eks. en sanglærer eller latterinstruktør - så skriv til os på kundeservice@songbird.dk.

Sådan foregår det

Arrangementet varer halvanden time og I når at indspille 3-4 sange.
Musikken er i højtalerne og teksten vises på skærmen i bedste karaoke-stil. Vores producer vil tage en føler på jeres gruppe og komme med foreslag og idéer, der kan være mildt grænseoverskridende (men sjove) - såsom en solo her og der, en impro-rap eller at dele gruppen op i to til en duet.

De færdigmixede sange uploades med det samme til jeres personlige kundeside, så I kan høre eller downloade dem. Hvis I ønsker at tilkøbe cd, skal I bestille det under bestillingen.

BEMÆRK: Et par af vores studier har begrænset plads - derfor skal du altid tjekke max deltagerantal på studiets profilside inden du bestiller.

FirmaetSynger®

Varighed1 time
PrisFra 3200 kr.
MålgruppeVirksomheder og kolleger ifm. julefrokost, firmafrokost og teambuilding.
Klik og se ledige tider

Få en god pris (indenfor én time i åbningstiden)