Polterabend lydstudie - Indspil en sang →
Bestil tid MENU

BrudenSynger®

Bestil tid
En indspilning i særklasse!

Bliv rørt, bliv bevæget, grin og skrål! Med "BrudenSynger" på pige-polterabend, er det de store følelser, der kommer i spil, når der bliver skruet op for sangene, der virkelig betyder noget for bruden. Det kan være en særlig kærlighedssang fra da parret mødte hinanden, en sang, der minder om de glade gymnasiedage, eller måske en ballade, der med sin perfekte konstruktion sætter ord på noget dyrebart.Prøv vores klassiske indspilnings-koncept i sangstudiet 'BrudenSynger®' på jeres polterabend og bliv underholdt, bevæget eller pinligt berørt, når bruden eller gommen gør den som poppet, rå eller feteret popstjerne.
Det første BrudenSynger®-hold blev booket helt tilbage i 1999. Siden har - bogstaveligt talt - titusinde af sangfugle afprøvet konceptet i lydstudiet og været med til at udvikle og forme det til hvad det er i dag: En helt unik oplevelse for alle, som med garanti vil blive husket i mange år. Her handler det ikke om skønsang - men om fællesskab, "sanghørighed" og at synge af hjertets fulde kraft!

Sådan foregår det

Sangene vælges direkte fra din kundeside (som du får login til i ordrebekræftelsen) - det er super nemt og overskueligt (og ganske hyggeligt). Hvis I gerne vil vælge sange på selve dagen, er dette også en mulighed, men så anbefaler vi, I udvælger 5-10 stk. på forhånd, der kan vælges mellem. Hos Songbird København skal sangene vælges to dage inden indspilningen.

Produceren byder velkommen
Vores producer starter med at lave en kort introduktion og fortæller om programmet. Herefter starter indspilningen.

Indspilning af op til 3 sange
Musikken er i højtalerne og teksten vises på skærmen i bedste karaoke-stil. Den første sang synger bruden/gommen solo, på den næste sang er hele gruppen med på omkvæd - og til sidste afslutter vi med en fællessang. Note: Det er selvfølgelig også muligt at synge alle sangene fælles, hvis hovedpersonen finder agendaen lidt for grænseoverskridende.

Og så skal der mixes
Efter 45 minutters indspilning, efterbehandler og mixer produceren sangene færdigt. Herefter uploades de færdige sange til jeres personlige kundeside, hvorfra I kan downloade dem og gemme dem til evigt minde.

Egne drikkevarer må medbringes - men vær opmærksom på, at I selv hæfter for eventuelle skader i den forbindelse.

BEMÆRK: Prisen inkluderer 15 deltagere. Er I flere skal det angives under tidsbestillingen. Der kan være studier, der har plads til færre end 15 deltagere - derfor skal du altid tjekke studiets profilside inden du bestiller.
Bemærk også, at mande-polterabends skal bookes senest kl. 12. Det er desværre konsekvensen af alt for mange ubehagelige oplevelser med mandegrupper, der har fået for meget at drikke og ikke kan opføre sig anstændigt. Vi beklager meget.

Det får du

∙ Indspilning af op til 3 sange
∙ Fri download af sangene til alle deltagere fra jeres kundeside - lige efter I har forladt sangstudiet
∙ Kun for pige-polterabends

BrudenSynger®

Varighed1 time
PrisFra 1100 kr.
MålgruppePolterabends
Klik og se ledige tider

Få en god pris (indenfor én time i åbningstiden)