Bestil tid MENU

Indspil i SONGBIRD™ Aalborg lydstudie

Bestil tid

Indspil en sang eller et speak i vores lydstudie i Aalborg. Eller vælg en af vores knap 300 speakere.


—Er du solist eller medlem af et orkester? Indspil musikken med overlegen professionalisme og i høj lydkvalitet i Aalborg-studiet.

I vores Aalborg-lydstudie tilbyder vi bl.a. sang-indspilning, indtaling med dig selv eller en af Songbirds egne speakere - eller hvad med undervisning i sang og speak? SONGBIRD™ betjener kunder fra hele Aalborg og opland.

Når du besøger SONGBIRD™ Aalborg, kommer du ind i en hyggelig atmosfære, hvor der er rart at være. Vi har ekslusivt highend-udstyr, som vil få enhver studieteknikers mundvand til at flyde. Vi bestræber os på altid at levere en ydelse, der stemmer overens med vores kunders forventninger - og samtidigt har vi en sjov og kreativ proces på vej mod målet.

Lydstudiet er placeret i hjertet af Aalborg, kun 100-200 meter væk fra busterminalen og banegården.

Andreas Jensen - professionel og kundemindet producer og musiker - bestyrer det aalborgensiske lydstudie og garanterer en både hyggelig og super kompetent indspilning for alle - både amatørerne, der vil indspille for sjov; sangerinden, der skal have indspillet og produceret et hit; eller reklamebureauet, der skal bruge et professionelt speak til en tv-reklame.

—Vidste du at SONGBIRD™ i Aalborg også tilbyder efterredigering, postproduktion og spotproduktion - f.eks. når det kommer til e-learning, lydbøger, lyddesign, lydcollager, lydspots og andre typer lydprodukter?

Mere info? Vi sidder klar.
Send en mail og hør mere om mulighederne for indspilning, indtaling og lydproduktion hos SONGBIRD™ i Aalborg og omegn. Vi garanterer for højest mulig lydkvalitet, kundeservice med smil - og et kompetent hold af lydteknikere, producere og speakere, der sidder tungt på erfaringen.

Vi glæder os til samarbejdet!
♡ SONGBIRD™ Aalborg


ⓘ Praktisk info om lydstudiet:
Lydstudiets navn: SONGBIRD™ Aalborg
Adresse/tilholdssted: Niels Ebbesens Gade 24 9000 Aalborg
Tilbyder: Sang- og musikindspilning, speak og indtaling, undervisning, etc.
Deltager-loft: max. 15 personer
Direkte e-mail: Aalborg@songbird.dk
Tilknyttede speakere: Se og hør speakerne her


Medarbejdere i Aalborg

Andreas Jensen
Producer
Aalborg
Send e-mail

Hvad siger gæsterne?


Ann Bentzen
Vi havde det smadder hyggeligt i lydstudiet og fik indspillet nogle sjove sange. Eneste lille klage ville dog være at det var svært at finde. En lille tekst eller mail med info om at det lå inde i gården, eller at en ville komme ned at hente os ville være dejligt. Vi var ved at gå lidt i panik og smutte igen, da vi ikke kunne finde det. Men alt i alt en god oplevelse.
Monika Nielsen
Man følte sig lidt presset på tid og imødekommelsen af sang ændringen blev ikke taget godt imod, men ellers rigtig god oplevelse
Gitte Bang Albrechtsen
Tak for en skøn oplevelse!