SONGBIRD™ Lydstudie Egtved — Indspilning og indtaling!
Bestil tid MENU

Indspil i SONGBIRD™ Sydjyl. Egtved lydstudie

Bestil tid

Indspil en sang eller et speak i vores lydstudie i Egtved. Eller vælg en af vores knap 300 speakere.


—For sjov eller for alvor. Besøg dette splinternye lydstudie til næste arrangement eller session.

I vores Egtved-lydstudie tilbyder vi bl.a. sang-indspilning, indtaling med dig selv eller en af Songbirds egne speakere - eller hvad med undervisning i sang og speak? SONGBIRD™ betjener kunder fra hele Egtved og opland.

SONGBIRD lydstudiet i Egtved er både for dem med ambitioner og dem uden en tone i livet. Lydstudiet ligger midt i trekantområdet - tæt på Kolding, Vejle og Fredericia

SONGBIRD har samarbejdet med lydstudiet og dets studieejer, Michael Søgaard, siden 2010. Første ærværdige medlem af SONGBIRD-familien - her sender vi trygt vores kunder hen!

Lydstudiet er netop flyttet i nyetablerede lokaler, hvor der er lagt stor vægt på akustik og atmosfære, så indspilningen bliver helt i top.

Lydstudiet og dets personale kendes særligt på den rare lune, en unaturlig stor tålmodighed og en mangeårig lydteknisk erfaring, der kommer grupper og solister tilgode.

Vel mødt i Songbird Sydjylland

—Vidste du at SONGBIRD™ i Egtved også tilbyder efterredigering, postproduktion og spotproduktion - f.eks. når det kommer til e-learning, lydbøger, lyddesign, lydcollager, lydspots og andre typer lydprodukter?

Mere info? Vi sidder klar.
Send en mail og hør mere om mulighederne for indspilning, indtaling og lydproduktion hos SONGBIRD™ i Egtved og omegn. Vi garanterer for højest mulig lydkvalitet, kundeservice med smil - og et kompetent hold af lydteknikere, producere og speakere, der sidder tungt på erfaringen.

Vi glæder os til samarbejdet!
♡ SONGBIRD™ Egtved


ⓘ Praktisk info om lydstudiet:
Lydstudiets navn: SONGBIRD™ Egtved
Adresse/tilholdssted: Søndergade 65 6040 Egtved
Tilbyder: Sang- og musikindspilning, speak og indtaling, undervisning, etc.
Deltager-loft: max. 25 personer
Direkte e-mail: Egtved@songbird.dk
Tilknyttede speakere: Se og hør speakerne her


Medarbejdere i Egtved

Michael Søgaard
Producer
Egtved
Send e-mail
Mike Gadgaard
Producer
Egtved
Send e-mail

Hvad siger gæsterne?


Karina Nissen
Tine Laugesen
Det var en rigtig hyggelig oplevelse! Fine omgivelser og venligt personale. Vi kunne godt have tænkt os lidt mere instruktion - fx: "I synger alle sammen på alle sangene", eller "det med gult skal man ikke synge med på". Men det var altså en rigtig fin oplevelse, og vi havde det rigtig sjovt :)
Jette Lindberg
jane fogh
fantastisk oplevelse og fantastisk service
Sandra Dalsgaard
Camilla Skov
Var der i forbindelse med en polterabend. Vi fik super service!!! Han var virkelig fantastisk til at gøre en god dag endnu bedre for den kommende brud og os resterende gæster:) kan klart anbefales !
Morten Christiansen
Tina aggesen
Selv tak for i lørdags det var en super god oplevelse og rigtig sjovt så helt klart et besøg værd. Måske en lille smule dyrt men sådan er dey jo. Så helt klart en god oplevelse.
Nadia Elise Knudsen
Karina Houborg
Stemningen var super hyggelig og sjov. Michael levede sig ind i oplevelsen, og det var bare skide fedt! Vi følte os meget velkomne, og vi vil helt klart anbefale Songbird til andre.
Christina Madsen
Rikke Davidsen
Det var sjovt og en god oplevelse og han var sød
Kærlig hilsen
Lukas 11 år og Magnus 9 år
Nathja Vaaben
Super fed oplevelse
Brian Nielsen
Vi var 10 fyre til polterabend arrangement, og havde en super oplevelse i studiet. God stemning og højt humør. Fedt at man hurtigt kunne downloade sine sange og afspille dem resten af dagen. Vi kan kun anbefale Songbird Egtved.

Brian Nielsen, Kolding.
Marlene Thomsen
Det var den mest fantastiske og "fedeste" oplevelse ever. Michael Søgård i Egtved gjorde det SÅ godt. Vi kunne være blevet ved i evigheder. Det var så sejt. Bestemt ikke sidste gang vi har gjort det.
Længe leve Songbird og især Michael Søgård. Husk at Ros ham for hans fantastiske arbejde.
Knus.....
Pia Johansen
Det var en super fed oplevelse, at besøge jeres studie.

Stemningen var høj.....en rigtig god ide med tarmskylningen ;)
Tina Kring Jørgensen
Tak for god stemning og service
Jens Alsted
Steffen Madsen
Sandie Winther Petersen
Det var en rigtig god dag i studiet og bruden synes det var sjovt. Bestemt ikke sidste gang jeg vil benytte mig af jeres servise.