SONGBIRD™ Lydstudie København — Indspilning og indtaling!
Bestil tid MENU

Indspil i SONGBIRD™ København S lydstudie

Bestil tid

Indspil en sang eller et speak i vores lydstudie i København S. Eller vælg en af vores knap 300 speakere.


—Mange hits er blevet til i dette studie og I vil komme til at indspille med producere, der har arbejdet med kendte artister fra ind- og udland.

I vores København S-lydstudie tilbyder vi bl.a. sang-indspilning, indtaling med dig selv eller en af Songbirds egne speakere - eller hvad med undervisning i sang og speak? SONGBIRD™ betjener kunder fra hele København S og opland.

Glæd jer til en uforglemmelig session i SONGBIRDs studie på Islands Brygge i hjertet af København - blot et stenkast fra havnefronten og tæt på centrum!

Mange hits er blevet til i dette studie og I vil komme til at indspille med producere, der har arbejdet med kendte artister fra ind- og udland.

Sammenholdet er dog som altid i centrum, og vi garanterer at I vil få en god og underholdende oplevelse i vores flotte, lyse lokaler. I det tilhørende sofaområde, kan I nyde medbragte snacks og drikkevarer, mens indspilningen overværes.

Indtagelse af alkohol er ikke tilladt.

Vi tilbyder også optagelse af musikvideo, der dokumenterer indspilningsforløbet i studiet. Merpris: 1.800 kr. Spørg for fremvisning af eksempel.

Er I flere end 20 deltagere, så er prisen 50 kr. pr. ekstra deltager.

Samarbejdspartner: Lydstudiet Kbh - tjek Lydstudiets hjemmeside.

—Vidste du at SONGBIRD™ i København S også tilbyder efterredigering, postproduktion og spotproduktion - f.eks. når det kommer til e-learning, lydbøger, lyddesign, lydcollager, lydspots og andre typer lydprodukter?

Mere info? Vi sidder klar.
Send en mail og hør mere om mulighederne for indspilning, indtaling og lydproduktion hos SONGBIRD™ i København S og omegn. Vi garanterer for højest mulig lydkvalitet, kundeservice med smil - og et kompetent hold af lydteknikere, producere og speakere, der sidder tungt på erfaringen.

Vi glæder os til samarbejdet!
♡ SONGBIRD™ København S


ⓘ Praktisk info om lydstudiet:
Lydstudiets navn: SONGBIRD™ København S
Adresse/tilholdssted: Njalsgade 21 F, 4. sal 2300 København S
Tilbyder: Sang- og musikindspilning, speak og indtaling, undervisning, etc.
Deltager-loft: max. 10 personer
Direkte e-mail: København S@songbird.dk
Tilknyttede speakere: Se og hør speakerne her


Medarbejdere i København S

Hvad siger gæsterne?


Ryan Drøscher
Startede fint til tiden med god modtagelse af producer/teknikker, men så var der heller mere at råbe hurra for!
Studiet vi blev vist hen til lignede mest af alt, noget som var blevet brugt til studentergilde, med tomme øl og sodavandsdåser, skidt og møg over alt, og manglede i den grad rengøring.
Selve indspilningen gik fint, på trods af, at Gudjon virkede en smule uforberedt og forvirret og så var der lige det med prisen, vi endte med at betale kr. 1400 (sort) istedet for den pris som var oplyst på kundesiden og mails, ingen forklaring kunne gives!
Så alt i alt, ikke nogen oplevelse jeg vil anbefale til venner, familie eller bekendte!!!
Mvh Ryan D
Mette vasbæk
Jeanette Sonne
Vi havde en rigtig eftermiddag hos jer, hvor Benjamin sørgede for at bruden og vi andre fik en rigtig god oplevelse!

Tak Benjamin!

Kh Jeanette
Signe Damsbo
Vi indspillede tre sange i forbindelse med en venindes polterabend, og stedet levede helt op til forventningerne. Vi blev taget godt imod og hjulpet fint igennem indspilningen. Der var en god stemning, og vi hyggede os og havde det sjovt. Og så fik vi tre gode og sjove resultater (sange) med hjem. Jeg vil helt bestemt anbefale Songbird til andre - både til polterabend og andre events.
Christina Gwinner
Fantastisk stemning!! Vi havde det rigtig sjovt. Producer Kir, var rigtig god til at hjælpe i gang og holde masken :D og vejlede. Han er en fantastisk producer! Tak for det. Vores download fik et ekstra twist med grin og et ord som Kir, kom til at sige ved en fejl, men som også var med til at lægge stemningen. Det var hylende morsomt!
Lille opstød, det er ikke beskrevet særligt godt på hjemmesiden hvor meget kapacitet der er hvor, mht. antal sange. Men fed og vanvittig sjov oplevelse.
Sheila Moberg
Sandra Bentø
Vi var d.4/3 2017 inde hos Songbird og indspille en sang, som skulle bruges til en event senere på året.
Dagene inden havde jeg været i kontakt med Songbird, da sangen vi skulle bruge ikke fandtes i deres repetoire, men den skaffede de selvfølgelig til os, uden ekstra betaling.
Selve indspilningen, kan der ikke sættes en finger på.
Vi var 6 personer der skulle synge og vi fik tid til at arbejde med koret, solo'er og tekst tilpasning, uden stress og jag.
Da vores tid var ovre, modtog vi med det samme linket til sangen og resultatet er fantastisk.
Lyden er professionel og vidste man ikke bedre, ville man ikke tro det var amatører der stod bag udførelsen af sangen.
Det er bestemt ikke sidste gang at vi bruger Songbird og vi sender de varmeste anbefalinger til alle.
Mille Jensen
Det var en fantastisk oplevelse med massere af grin og glæde!!
Vil klart anbefale jer til andre.
Julie Jacobsen
Super sjovt og hyggeligt og super god producer
Frank Jensen - Nilfisk
We had fun, with help from the producer.
Thanks.
Marie Lindhardt
Nadia Riedel
Vi var til polterabend og fra vi ankom følte vi og trygge og velkomne. Danny var sød, dygtig og helt klar på vores stemning og samtidig meget professionel. Alt i alt en super god oplevelse :) Nadia
Pia Vejleby
Kristina Jansen
Jeanette Svenningsen
Stemningen var hyggelig og meget afslappet. Meget positiv over det færdige resultat. Vil klart anbefale jer. V.h Jeanette Svenningsen
Benina Kjeldbjerg
Stemningen var helt i top!! Vi hyggede os max og der var rigtig god energi i studiet :-)
Det bedste ved indspilningen var at vores producer var fleksibel i forhold til vores ønsker og god til at instruere og var i godt humør! Lydkvaliteten var rigtig god og lydfilerne blev tilsendt indenfor et døgn efter vi havde været i studiet. Virkelig god service og vi kan varmt anbefale hele forløbet.
Vikki Lidegaard
Fantastisk oplevelse, super fed modtagelse og så sjov at lege stjerner :) Vi vil helt klart anbefale andre at tage i lydstudiet og indspille sang
tine wend rokamp
God stemning, sød betjening - venlig, imødekommende...overbærende :-)

Dog et hak for dyrt i forhold til oplevelsen
Nicklas Kryger
Nanna Okkels Eriksen
vi nåede kun at indspille to sange. håndlæder på toilettet var ikke rene.