Bestil tid MENU

Indspil i SONGBIRD™ Køge lydstudie

Bestil tid

Indspil en sang eller et speak i vores lydstudie i Køge. Eller vælg en af vores knap 300 speakere.


—Studieejeren Anders har produceret musik de seneste 15 år og har bl.a. haft kunder som Martin Brygmann, X factor, Universal Music, EMI, TDC, TV3, Mastiff, TV5 og mange andre.

I vores Køge-lydstudie tilbyder vi bl.a. sang-indspilning, indtaling med dig selv eller en af Songbirds egne speakere - eller hvad med undervisning i sang og speak? SONGBIRD™ betjener kunder fra hele Køge og opland.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores hyggelige lydstudie i Køge. Lydstudiet på 18 m2 er opført i 2015, det er lyst og moderne og emmer af god stemning. God stemning er nemlig det aller vigtigste for os. Der skal være plads til grin og smil og I skal have lyst til at komme igen en anden god gang.

Udover den gode stemning, skal der også være en kompetent producer og rigtigt godt udstyr og det er der i den grad i Køge.
Anders har produceret musik de seneste 15 år og har bl.a. haft kunder som Martin Brygmann, X factor, Universal Music, EMI, TDC, TV3, Mastiff, TV5 og mange andre.
Studiet er behandlet akustisk efter alle kunstens regler, så derfor lyder det rigtigt godt og der er ikke brug for en decideret sangboks. I indspiller altså i samme rum som produceren. Det synes vi er en fordel, da det giver en mere afslappet stemning og I slipper også for en brandvarm lille boks i sommervarmen. Mikrofonen og mikrofon forstærkeren er af aller højeste kvalitet og derfor ligger prisen for disse to ting alene over 50.000 kr.

Du kan fra lydstudiet gå ud på den 45 m2 store dejlige terasse, hvor der er sol fra 12 til den går ned. Derudover er der et helt nyt køkken til rådighed, en opholdsstue og 2 badeværelser.

Alt i alt sikrer dette jer et top professionelt resultat og en rigtig dejlig dag i dejlige omgivelser. Vi glæder os til at se jer.

—Vidste du at SONGBIRD™ i Køge også tilbyder efterredigering, postproduktion og spotproduktion - f.eks. når det kommer til e-learning, lydbøger, lyddesign, lydcollager, lydspots og andre typer lydprodukter?

Mere info? Vi sidder klar.
Send en mail og hør mere om mulighederne for indspilning, indtaling og lydproduktion hos SONGBIRD™ i Køge og omegn. Vi garanterer for højest mulig lydkvalitet, kundeservice med smil - og et kompetent hold af lydteknikere, producere og speakere, der sidder tungt på erfaringen.

Vi glæder os til samarbejdet!
♡ SONGBIRD™ Køge


ⓘ Praktisk info om lydstudiet:
Lydstudiets navn: SONGBIRD™ Køge
Adresse/tilholdssted: Strandgårdsvej 21 4600 Køge
Tilbyder: Sang- og musikindspilning, speak og indtaling, undervisning, etc.
Deltager-loft: max. 15 personer
Direkte e-mail: Køge@songbird.dk
Tilknyttede speakere: Se og hør speakerne her


Medarbejdere i Køge

Anders Steen Hansen
Producer
Køge
Send e-mail

Hvad siger gæsterne?


Pia Sjælland
Line sørensen
Malene Funch Jakobsen
Charlotte Gulstorff
Det var en perfekt oplevelse, servicen var helt igennem super god.
Omgivelserne var perfekte og hjemmelavet hvilket gjorte det mere hyggeligt.

Vil klart anbefalede Anders/ songbird til andre.
Kim Pedersen
Topklasse
Camilla Graham
Super god oplevelse. Stemningen og lokaler var helt i top. Resultat blev hvad vi kom med så det kunne ikke være beder. Alt i alt en mega fed oplevelse med god lyd mand der skabte en helt uforglemmelig oplevelse for alle kan varmt anbefales til alle. Vil helt sikker benytte det igen
Sabina Hansen
Det var rigtigt hyggeligt og vi alle hyggede os. Synes sangene var gode og være lære mester Anders var bare super godt (-;
Mie Reher
Jan H. de Sousa Woller
Super god stemning, professionelt håndteret.
Vi havde en god og sjov oplevelse og bestemt et sted jeg kan anbefale
Bianca könig
Skønt sted. Anders var fantastisk til at man følte sig afslappet og tilpas i hans selskab.
Klart anbefalesesværdigt
Nadja Rolandsen
Det var en stor succes. Stemningen var i top og produceren var virkelig professionel:-) Det kan klart anbefales:-)
Lisbeth mark
Det var en fanTastisk dag, vi siger 1000 tak til Anders , han er en god læremester
Camilla milligan