Lydstudie Randers | Oplev vores lydstudie | Book her →
Bestil tid MENU

Indspil i SONGBIRD™ Randers lydstudie

Bestil tid

Indspil en sang eller et speak i vores lydstudie i Randers. Eller vælg en af vores knap 300 speakere.

I vores Randers-lydstudie tilbyder vi bl.a. sang-indspilning, indtaling med dig selv eller en af Songbirds egne speakere - eller hvad med undervisning i sang og speak? SONGBIRD™ betjener kunder fra hele Randers og opland.

Glæd jer til indspilning af en sang eller en hel cd hos SONGBIRD lydstudiet i Randers. Vores lydstudie tilbyder både indspilning for sjov og for alvor.

—Vidste du at SONGBIRD™ i Randers også tilbyder efterredigering, postproduktion og spotproduktion - f.eks. når det kommer til e-learning, lydbøger, lyddesign, lydcollager, lydspots og andre typer lydprodukter?

Mere info? Vi sidder klar.
Send en mail og hør mere om mulighederne for indspilning, indtaling og lydproduktion hos SONGBIRD™ i Randers og omegn. Vi garanterer for højest mulig lydkvalitet, kundeservice med smil - og et kompetent hold af lydteknikere, producere og speakere, der sidder tungt på erfaringen.

Vi glæder os til samarbejdet!
♡ SONGBIRD™ Randers


ⓘ Praktisk info om lydstudiet:
Lydstudiets navn: SONGBIRD™ Randers
Adresse/tilholdssted: Vestergade 32 8900 Randers
Tilbyder: Sang- og musikindspilning, speak og indtaling, undervisning, etc.
Deltager-loft: max. 20 personer
Direkte e-mail: Randers@songbird.dk
Tilknyttede speakere: Se og hør speakerne her


Medarbejdere i Randers

Hvad siger gæsterne?


Jeanette Meilby
Jeg syntes der var en rigtig god stemning ???? Han (Kan simpelthen ikke huske hvad han hed, men det var i Randers) Var virkelig venlig og forsøgte virkelig at få mig til at slippe tøjlerne. Det lykkedes desværre ikke helt, men det var ikke hans skyld. Jeg syntes faktisk at der er kommet et rigtig godt resultat ud af det. Jeg kan klart anbefale Songbird i Randers ???? Mvh Jeanette Meilby
Michelle Hald
Vi havde en super hyggelig og sjov dag i lydstudiet - det var en smule forhastet, men alligevel en fed oplevelse.
Vi var fuldt tilfreds med studiet, og ham som hjalp os.
Vi vil helt sikkert komme igen :-)
Tanja Mejlvang
Tak for en god modtagelse, behandling og en rigtig dejlig dag.
Vi oplevede det som super professionelt og underholdende på den gode måde.
Det var dejligt, at Daniel var med på humoren, kunne grine sammen med os og at han bidrog til at gøre det til en sjov og mindeværdig oplevelse.
Selver Tokay
Det var en rigtig fed oplevelse - lige fra hjælp på mail inden selve dagen til selve indspilningen på dagen. Imødekommende og hjælpsomme medarbejdere hele vejen rundt.

Det eneste, jeg vil kommentere på er, at Songbird ikke havde skrevet til lydstudiet, at prisen var inklusiv cd. Det har jeg en mail på, at det var. Jeg måtte derfor vise mailen frem og heldigvis havde Andreas en cd med deres eget navn, som jeg fik med. Dette kunne have ødelagt oplevelsen. Ellers ville I have fået alle 5 stjerner
Maria Laursen
Bianca Jeppesen
Fantastisk personale, helt i top.vildt fed oplevelse..
Chanette Maria Steffensen
Studiet er super fint. Manden var dygtig .
Vi var blevet lovet at lokalet var som i Århus - dvs med skilt til tarmskyldning - DET var der ikke OG det havde vi glædet os til.

Alt andet er super fint
Henriette Bjørn
God stemning.
Malene Sørensen
Vi var 11 tøser som var i studiet til polterabend og havde det mega sjovt! Vi havde godt nok regnet med at vi skulle synge sangene sammen med Bruden, men vi tog en enkelt fælles og det var okay. Tak for en dejlig indspilning.
Helena Siewers