SONGBIRD Præstø lydstudie— Indspilning og indtaling!
Bestil tid MENU

Indspil i SONGBIRD™ Sydsjælland lydstudie

Bestil tid

Indspil en sang eller et speak i vores lydstudie i Præstø. Eller vælg en af vores knap 300 speakere.

I vores Præstø-lydstudie tilbyder vi bl.a. sang-indspilning, indtaling med dig selv eller en af Songbirds egne speakere - eller hvad med undervisning i sang og speak? SONGBIRD™ betjener kunder fra hele Præstø og opland.

SONGBIRDs lydstudie ligger på Sydsjælland i den lille idylliske landsby, Dyrlev, midt i mellem Præstø og Vordingborg.

Det er den karismatiske, Henrik Westergaard, der bestyrer lydstudiet og guider solister og grupper gennem den ene cd-indspilning efter den anden med stor lydteknisk indsigt og beundringsværdig venlighed og indlevelse.

Lydstudiet på Sydsjælland er indrettet i en gammel staldbygning med et fint indspilningsrum, et hyggeligt loungeområde, rustikke rum med træbjælker i loftet - og lydstudiet er placeret lige midt i Morten Koch-landligt idyl. Perfekte omgivelser til din lydindspilning.

—Vidste du at SONGBIRD™ i Præstø også tilbyder efterredigering, postproduktion og spotproduktion - f.eks. når det kommer til e-learning, lydbøger, lyddesign, lydcollager, lydspots og andre typer lydprodukter?

Mere info? Vi sidder klar.
Send en mail og hør mere om mulighederne for indspilning, indtaling og lydproduktion hos SONGBIRD™ i Præstø og omegn. Vi garanterer for højest mulig lydkvalitet, kundeservice med smil - og et kompetent hold af lydteknikere, producere og speakere, der sidder tungt på erfaringen.

Vi glæder os til samarbejdet!
♡ SONGBIRD™ Præstø


ⓘ Praktisk info om lydstudiet:
Lydstudiets navn: SONGBIRD™ Præstø
Adresse/tilholdssted: Bøgebjergvej 7, Dyrlev 4720 Præstø
Tilbyder: Sang- og musikindspilning, speak og indtaling, undervisning, etc.
Deltager-loft: max. 40 personer
Direkte e-mail: Præstø@songbird.dk
Tilknyttede speakere: Se og hør speakerne her


Medarbejdere i Præstø

Henrik Westergaard
Producer
Præstø
Send e-mail

Hvad siger gæsterne?


Annemarie Brink
Stemningen var rigtig god. Der var taget hånd om os og humøret var højt. Det var fedt, at man kunne følge med i det hele; at bruden ikke skulle et helt andet sted hen til indspilningen men at vi forblev i samme lokale.
Rikke Holmstrøm
Det var fantastisk. Henrik var utrolig imødekommende og bidrog til den gode lette stemning. Han hørte på vores ønsker og vejledte og rådede os. Jeg kan kun varmt anbefale ham. Bruden var lykkelig over cd’en. Tak for en god oplevelse.
Amanda turhan
Jeg synes det var rigtig godt, min mand blev rigtig glad for sangen jeg sang til hma, mange tak for hjælpen!
Louise Christensen
Anja Hoffmann
Vi tog a sted. 2 voksne. Far og datter. Far for at prøve det. Datter for at indsynge en sang til sit bryllup. Vi bookede 2 timer hos Henrik. Og hold nu kæft det var sjovt. Vi havde aldrig prøvet det før . Men vi havde en fest g Henrik havde styr på det hele. Vi kom hjem med 1 sang hver og en duet. Vi kommer helt sikkert igen. Og var enige om at vi hellere ville bruge penge på 1 time i lydstudie, end på en restaurant hvor bøffen er sej.
Tak. Og på gensyn ☺
Anne Toksvig Bjerg
Rigtig hyggeligt og god stemning.
Kenneth Egevang
Det var super godt . Stort tak til jer for nogle sange
Lissi Samson
Cecilie pedersen
Super fed service og dejlig stemning
Mette Berner Rasmussen
Kim Hemmingsen
Karina Jensen
Tina Ørnegaard
Jeg syns kun godt om den oplevelse jeg havde i studiet..har ikke noget at samlingen med..men venlig og hyggelig stemning..så max stjerner..